Liiketilamme sijaitsevat noin kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta. Vanhan huoltoaseman yläkerrassa.

 

OSOITE 1.4. lähtien
aulangontie 3
13210 HÄMEENLINNA


SÄHKÖPOSTI
FYSIOPROLINE@GMAIL.com


PUHELIN
*050 491 8569  *050 490 2478

*Hoitojen aikana emme vastaa puheluihin taataksemme asiakkaalle hoitorauhan. Halutessasi voit jättää meille viestin vastaajaan ja olemme sinuun yhteydessä mahdolisimman pian.

 

 

Henkilökunta

 
kaisa 2.jpg

Kaisa Pihlman

Fysioterapeutti, Jalkaterapeutti

Fysioterapeutti AMK, jalkaterapeutti AMK, PhysioPilates-ohjaaja, LPG-hoidot, Sidas-tukipohjalliset 

Valmistuin jalkaterapeutiksi 2001 ja fysioterapeutiksi 2003, ollessani jo työelämässä. Samantien alkoi urani myös Sidas-tukipohjallisten parissa. Oma kiinnostukseni ja osaamiseni painottuukin podiatriseen fysioterapiaan, jota pyrin kehittämään edelleen vuosittaisilla alaraajapainotteisilla koulutuksilla.

LPG-hoitoihin tutustuin vuonna 2009 ja tuolloin hankin myös ensimmäisen Cellu M6-hoitolaitteemme, koska olin hyvin vaikuttunut LPG-hoidon käyttömahdollisuuksista osana fysioterapiaa. 2016 hankimme toisen LPG-laitteemme Cellu M6 Ingralin hoidon kysynnän kasvaessa. 

Liikkuminen on lapsuudesta asti ollut luonnollinen osa elämääni ja sen ajoittainen rajoittuminen loukkaantumisien myötä on nostanut sen arvoa entisestään. Tämän vuoksi teen myös työtäni täydellä sydämellä - jotta liike voi jatkua.

 
jari.jpg

Jari Pihlman

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti AMK, LPG-terapeutti, tuki- ja liikuntaelinongelmat, urheilufysioterapia, akupunktio

Valmistuin fysioterapeutiksi 2003. Työurani aloitin Kruunupuistossa Punkaharjulla.   Tämän jälkeen olin töissä yksityisessä fysioterapialaitoksessa Keravalla. Tämän jälkeen olin yhdeksän vuotta fysioterapeutin virassa Vankisairaalassa. Virassa ollessani aloitin sivutoimisena yrittäjänä vuonna 2009. Täysipäiväisenä yrittäjänä olen toiminut vuoden 2014 lopusta. 2012 suoritin Manuaalisen terapian erikoistumistutkinnon ja 2010 sain päätökseen länsimaisen lääketieteen akupunktion kaikki 5 modulia. 

Vuonna 2009 tutustuin LPG:hen osana fysioterapiaa. Sieltä lähtien olen käyttänyt sitä tuloksellisesti moniin eri ongelmiin. Osaamisalueeni on tuki- ja liikuntaelinten kuntoutuksessa ja urheilufysioterapiassa. Mielestäni parhain tulos vaivojen hoidossa saadaan yhdistelemällä eri tekniikoita kuten LPG:tä ja manuaalisia käsittelyjä, esim. erilaisia fasciamanipulaatiotekniikoita. Harjoittelu on aina tärkeätä, mutta ajatukseni on että me teemme lisää harjoitettavuutta, jotta asiakas voi paremmin harjoitella. Tämä korostuu varsinkin leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa.    

Olen ollut aktiivinen urheilija pienestä pitäen. Päälajini oli jääkiekko ja on sitä edelleen kolme kertaa viikossa ikämiesjoukkueessa. Urheilun ja niissä tulleiden vammojen kautta alunperin kiinnostus fysioterapeutin ammattia kohtaan on alkanutkin.

 
Caaca.jpg

Cariina Rajapuro

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti AMK, LPG-terapeutti

Valmistuin kesällä 2018 fysioterapeutiksi. Olen aina ollut kiinnostunut hyvinvoinnista, ravinnosta ja ihmisestä psykofyysisenä kokonaisuutena. Elämä aikanaan vain vei kaupalliselle alalle. Kiinnostukseni fysioterapiaan heräsi eturistisidevamman aiheuttamasta omakohtaisesta fysioterapian tarpeesta, jota hoidettiin menestyksellisesti LPG:llä täällä Fysio Prolinessa. Hoitojen edetessä, heräsi mielenkiintoni hoitamattoman vamman ja arpikudoksen vaikutuksesta kehoon faskioiden ja lihasketujen välityksellä.  Kiinnostuksen kohde on säilynyt läpi fysioterapiakoulutuksen, mikä näkyy myös opinnäytetyöni aiheen valinnassa.

Ilokseni voin todeta, että olen saanut suorittaa lähes kaikki työharjoitteluni ja sen lisäksi työskennellä Fysio Prolinessa, täällä fysioterapian innoitukseni lähteellä, Kaisan ja Jarin asiantuntevassa ohjauksessa jo syksystä 2016. Omakohtainen kokemus ja asiakkailta saatu palaute LPG-hoidon tehokkuudesta fysioterapian apuvälineenä jaksaa yllättää kerta toisensa jälkeen.

Simo2.jpg

Simo Kivistö

Osteopaatti

Osteopaatti AMK, urheiluhieroja, tuki- ja liikuntaelinongelmat

 Valmistuin urheiluhierojaksi Vuokatin urheiluopistosta 1990. Siitä asti olen tehnyt hoitotyötä pk-seudulla yrityksissä myös yhteistyössä työterveyshuollon kanssa sekä  toiminut päätoimisena yrittäjänä omassa toimipisteessä. Kokemusta on kertynyt varsin kattavasti urheilijoiden vaivojen lisäksi myös tyypillisistä pääte- ja istumatyön aiheuttamista ongelmista. Hämeeseen muutimme perheen kanssa 2011 ja työni ohessa opiskelin osteopaatiksi ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksessa (OOKK) Helsingissä.

Olen urheillut koko ikäni monipuolisesti ja ammatinvalinta on ollut luonteva osa liikunnallista elämäntapaani. Asiakkaat kohtaan yksilöllisesti ja teen aina parhaani, että ongelmiin/vaivoihin löytyy apua. Lisätietoja www.nikamalukko.fi

Julia kotisivuille1.jpg

Julia Saarinen

Urheiluhieroja

Lähihoitaja, koulutettu hieroja, urheiluhieroja, yleisurheiluvalmentaja, fysiikka- ja juoksutekniikan ohjaaja 

Valmistuin 2018 keväällä lähihoitajaksi ja ylioppilaaksi, jonka jälkeen aloitin saman vuoden syksynä opinnot Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa, josta valmistuin elokuussa 2019. Työharjoitteluni suoritin Fysio Prolinella, jota kautta päädyin myös työskentelemään näissä tiloissa.  

Liikunnan ohjaamiseen tutustuin ensimmäisen kerran vuonna 2014, jolloin aloitin Janakkalan Janassa yleisurheilun sekä SC Urbansissa salibandyn ohjaajana. Vuosien varrella kokemus ja tietotaito on karttunut ja syventynyt niin ohjauksen kuin myös käymieni koulutusten ja tutkintojen myötä. Vuonna 2019 aloitin Tampereen Pyrinnössä yleisurheiluvalmentajana. Ohjaukseni myös jatkuu fysiikka- ja juoksuvalmentajan roolissa SC Urbansissa. 

Monipuolinen liikkuminen ja kehonhuollon tärkeys ovat minulle kaksi tärkeintä tukipilaria oman toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Jaan saman ajatusmaailman myös hierontavastaanotollani ja valmennuksessa - hoitamalla ja ohjaamalla asiakasta yksilöllisesti huomioiden hänen omat voimavaransa.